Text uvedený na webovej stránke internetového obchodu v sekcii „ochrana osobných údajov“:

 

 

Ak ste našim zákazníkom, odberateľom noviniek alebo len návštevníkom webu, zverujete nám vaše osobné údaje. Naša firma zodpovedá za ich ochranu a zabezpečenie. Účelom tohto dokumentu je, aby ste boli oboznámený so zásadami a právami, ktoré v súvislosti s Nariadením o ochrane osobných údajov (Nariadenie Európskej únie upravujúce ochranu osobných údajov – GDPR - General Data Protection Regulation, v zmysle článku 13 a príslušných recitálov Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov) a v súvislosti so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov máte.

Kto je správcom vašich osobných údajov?

Správcom vašich osobných údajov je spoločnosť LUSJA, s.r.o., Textilná 23 034 05 Ružomberok, IČO: 36766372, DIČ:2022380525 , ktorá prevádzkuje webové stránky www.lusja.sk. Vaše osobné údaje spracovávame ako správca, to znamená, že určujeme, ako budú osobné údaje spracovávané a za akým účelom, na akú dlhú dobu a prípadne vyberáme aj ďalších spracovávateľov, ktorí nám budú so spracovávaním osobných údajov pomáhať.

Rozsah osobných údajov a účely spracovávania

Spracovávame osobné údaje, ktoré nám zveríte vy sami a to za týmito účelmi:

  • Poskytovanie služieb a plnenie zmluvy. Pre realizáciu obchodnej transakcie budeme potrebovať vaše osobné údaje v rozsahu: kontaktné a fakturačné údaje (krstné meno, priezvisko, e-mailová adresa, telefónne číslo, adresa bydliska a ak je zákazníkom podnikateľsky subjekt: názov spoločnosti, IČO, DIČ, IČ DPH).
  • Vedenie účtovníctva. Ak ste našim zákazníkom, vaše osobné (fakturačné) údaje potrebujeme, aby sme vyhoveli zákonnej povinnosti pre vystavovanie a evidenciu daňových dokladov.
  • Zasielanie obchodných oznámení a aktualít. Vaše osobné údaje (e-mail, meno a priezvisko), odkazy, na ktoré v týchto e-mailoch klikáte a kedy ich najčastejšie otvárate využívame za účelom priameho marketingu – zasielanie obchodných oznámení a aktualít. Ak ste našim zákazníkom, robíme tak z dôvodu oprávneného záujmu a teda predpokladáme, že vás naše aktuality a obchodné oznámenia zaujímajú a to po dobu 5 rokov od poslednej objednávky. Ak nie ste našim zákazníkom, zasielame vám aktuality a obchodné oznámenia len na základe vášho súhlasu a to po dobu 5 rokov od udelenia. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať za pomoci použitia odhlasovacieho odkazu v každom zaslanom oznámení.
  • Overenie spokojnosti s nákupom. Vašu spokojnosť s nákupom zisťujeme prostredníctvom e-mailových dotazníkov v rámci programu Overené zákazníkmi, do ktorého je náš e-shop zapojený. Tie vám zasielame zakaždým, keď u nás nakúpite. Pre zasielanie dotazníkov, vyhodnocovanie vašej spätnej väzby a analýzy nášho trhového postavenia využívame spracovateľa, ktorým je prevádzkovateľ portálu Heureka.sk; tomu pre tieto účely môžete odovzdávať informácie o zakúpenom tovare a vašu e-mailovú adresu. Môžete nás požiadať o zrušenie zasielania informácií tomuto sprostredkovateľovi.

Vaše osobné údaje si ponechávame po dobu premlčacích lehôt, ak zákon neustanovuje dlhšiu dobu k ich uchovávaniu alebo sme v konkrétnych prípadoch neuviedli inak.

Cookies

Pri prehliadaní našich internetových stránok zaznamenávame vašu IP adresu, to, ako dlho sa na stránkach zdržíte a ktoré stránky si prehliadate. Cookies používame pre meranie návštevnosti webu a pre prispôsobenie zobrazenia internetových stránok. Vďaka používaniu cookies vám môžeme ponúkať služby na čo najlepšej úrovni. Naše internetové stránky môžete tiež prehliadať v režime, ktorý neumožňuje zber osobných údajov. Používanie cookies môžete vo svojom prehliadači zakázať.

Zabezpečenie a ochrana osobných údajov

Vaše osobné údaje chránime v maximálnej možnej miere a to aj za pomoci moderných informačných technológií, ktoré zodpovedajú stupňu technického a technologického vývoja. Prijali sme a udržujeme všetky možné a aktuálne známe technické a organizačné opatrenia, ktoré zamedzujú zneužitiu, poškodeniu alebo zničeniu vašich osobných údajov.

Odovzdanie osobných údajov tretím osobám

K vašim osobným údajom majú prístup naši zamestnanci a spolupracovníci, ktorí sú viazaní mlčanlivosťou a preškolením v oblasti ochrany a bezpečnosti spracovávania osobných údajov.

Vaše osobné údaje odovzdávame aj tretím osobám, ktoré sú tiež v súlade s GDPR v rámci účelu spracovávania:

  • SmartEmailing.cz, SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, IČ: 29210372, DIČ: CZ29210372 (Zasielanie obchodných oznámení a aktualít).
  • BSSHOP s.r.o., Spojenecká 69, 541 01 Trutnov, IČ: 275 27 255, DIČ: CZ27527255 (Poskytovanie služieb a plnenie zmluvy)
  • STORMWARE s.r.o., Matúšova 48, 811 04 Bratislava (Horský park), IČO: 36 244 791, DIČ: 2020186399 (Poskytovanie služieb a plnenie zmluvy)
  • Google Analytics (Cookies).

Je možné, že sa v budúcnosti rozhodneme využiť ďalšie tretie osoby pre uľahčenie a skvalitnenie spracovávania. Pri výbere ďalších tretích osôb za účelom spracovávania osobných údajov budeme klásť minimálne rovnaké nároky na zabezpečenie a kvalitu spracovania tak, ako na seba.

Vaše práva v súvislosti s ochranou osobných údajov

V súvislosti s ochranou osobných údajov, týkajúcej sa internetových stránok www.little-joe.eu vám prislúchajú niektoré práva. Ak budete chcieť niektoré z týchto práv využiť, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailovej adresy marketing@lusja.sk.

  • Máte právo na informácie, ktoré sú už plnené touto informačnou stránkou ohľadom spracovávania osobných údajov.
  • Vďaka právu na prístup nás môžete kedykoľvek vyzvať a my vám v lehote 30 dní zašleme informácie o tom, aké vaše osobné údaje spracovávame a za akými účelmi.
  • Máte právo na doplnenie a zmenu osobných údajov v prípade, že sa u vás niečo zmení alebo vidíte vaše osobné údaje ako neaktuálne, či neúplné.
  • Môžete využiť právo na obmedzenie spracovávania osobných údajov v prípade, ak sa domnievate, že spracovávame nepresné údaje alebo sa domnievate, že vaše údaje spracovávame nezákonne, ale nechcete všetky údaje zmazať alebo ak ste vzniesli námietku proti spracovávaniu. Rozsah osobných údajov alebo účelov spracovania môžete obmedziť napríklad odhlásením zo zasielania obchodných oznámení a aktualít.
  • Právo na vymazanie (byť zabudnutý). Ak si budete želať uplatniť toto právo, vymažeme všetky vaše údaje z nášho systému a aj zo systémov dielčích spracovávateľov (tretích osôb) a záloh. Na zaistenie práva na vymazanie potrebujeme lehotu 30 dní. V niektorých prípadoch je naša spoločnosť viazaná zákonnou povinnosťou, napríklad evidovaním vystavených daňových dokladov v lehote stanovenej zákonom. V tomto prípade zmažeme všetky osobné údaje, ktorú nie sú viazané iným zákonom. O dokončení vymazania vás budeme informovať na e-mail, z ktorého ste zaslali požiadavku.
  • Sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov. Ak sa domnievate, že s vašimi osobnými údajmi nezachádzame v súlade so zákonom, máte právo sa so svojou sťažnosťou kedykoľvek obrátiť na Úrad na ochranu osobných údajov. Budeme však veľmi radi, ak s vašou domnienkou budete kontaktovať najprv nás, aby sme mohli prípadný problém vyriešiť a pochybenie napraviť.

Mlčanlivosť

Dovoľujeme si vás uistiť, že naši zamestnanci a spolupracovníci, ktorí budú spracovávať vaše osobné údaje, sú povinní zachovávať mlčanlivosť o osobných údajoch a o bezpečnostných opatreniach, ktorých zverejnenie by ohrozilo zabezpečenie vašich osobných údajov. Táto mlčanlivosť pritom trvá aj po skončení záväzkových vzťahov s nami. Bez vášho súhlasu nebudú vaše osobné údaje poskytnuté žiadnej ďalšej tretej osobe.

Kontaktné údaje

V prípade, že sa na nás budete chcieť v priebehu spracovania osobných údajov obrátiť, kontaktujte nás elektronicky na e-mailovú adresu: marketing@lusja.sk.

Prehlásenie

Prehlasujeme, že ako správca vašich osobných údajov spĺňame všetky zákonné povinnosti vyžadované platnou legislatívou a to hlavne v súvislosti so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a GDPR, teda že:

  • Vaše osobné údaje budeme spracovávať len na základe platného právneho dôvodu a to predovšetkým oprávneného záujmu, plnením zmluvy, zákonnej povinnosti alebo udelením súhlasu.
  • Podľa článku 13 GDPR plníme informačnú povinnosť ešte pred zahájením spracovania osobných údajov.
  • Umožníme vám uplatnenie a plnenie vašich práv podľa zákona o ochrane osobných údajov a GDPR.
Zasielanie noviniek na e-mail

Anketa

S akou formou dopravy ste najviac spokojní?
Hlasovalo 23 ľudí

Ste živnostník alebo podnikateľ?

Staňte sa našim obchodným partnerom a nakupujte za VO ceny.

Bližšie info na:

lusja@lusja.sk
+421 915 830 905